Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!

Samfunnsansvar

Sandnes er vår by! Det er her vi kommer fra, og det er her vi har vokst opp. Vi har vært med på byens vekst, og det er herfra vi har vår måte å være bank på.

Gjennom gavefondet får vi gleden av å tilbakeføre deler av bankens overskudd til samfunnsnyttige formål i lokalsamfunnet, og på den måten fremme inspirasjon, vekst og utvikling i regionen.

Gavefondet har vært en institusjon i Sandnes Sparebank siden banken ble stiftet i 1875. Den aller første tildelingen fra gavefondet ble gitt til å kjøpe inn et større antall av Landstads salmebok, som skulle gis til byens fattige.

Siden den gang har gavefondet bidratt til å realisere utallige lokale prosjekt og formål.

Takk, Sandnes!

Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!