Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Hjerte for Sandnes i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Hjerte for Sandnes ønsker å være med å bidra og være en samfunnsaktør som gir hjelp til livsmestring for folk i byen vår. Vi har fokus på å hjelpe tidligere rusmisbrukere som kommer hjem fra behandling, og vi jobber også med forebyggende ungdomsarbeid.
Vårt fokus er å bygge opp et apparat der vi kan møte brukeren på det nivået han er.
Hjelp til arbeidstrening, hjelp til å komme tilbake til arbeidslivet, aktiviteter, nettverksbygging og hjelp til hverdagslige utfordringer som økonomi, hjelp til å skrive CV og andre hverdagslige ting.

Hjertelageret: ( OPPSTART NOVEMBER 2018 )
Et lager der vi en kveld i uka deler ut mat, klær og barneutstyr til vanskeligstilte barnefamilier. De som deltar på Familiekontakten kan også benytte seg av dette lageret.
Det vil bli registrering av familiene som mottar utstyr og mat slik at vi har mulighet for å følge disse opp. Dette er et spesielt rettet tiltak mot fattige barnefamilier, og fattigdomsbekjempelse i byen vår. Dette arbeidet har hatt en enorm vekst og vi ser oss allerede om etter større lokaler.
Vi har et stort apparat med frivillige. Hvert år arrangerer vi en stor Aksjonshelg som hjelper oss til å reise midler til organisasjonen. Her har vi innom et stort antall besøkende – opp mot 600 personer. En av grunnene til vår årlige aksjon er at vi ønsker å vise byen hva Hjerte for Sandnes gjør. Vi får engasjert mange mennesker til å være med å se betydningen av det arbeidet vi driver, samt at vi får samlet inn midler til å drive det viktige arbeidet vårt.

Foreningens navn:

Hjerte for Sandnes

Antall stemmer:

43

Posisjon:

# 18
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. april!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×