Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe iNorge Forening i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

iNorge det er en forening som var etablert i 2015. Vi driver iNorge Forening som er veldig aktiv og åpen for integrering av minoritetsbefolkning og nordmenn. Vi driver med utvikling av edukasjon, kultur, sport for barn, ungdom og voksen i Norge.

Vår organisasjon organiserer for eksempel:
- Sjørøver Piknik i Kleppelunden til ca.1000 deltakere.
- 28,Charity Final WOSP Sandnes til cirka 2000 deltakere
- Halloween til barn
- Eggjakt til barn
- ukentlig arrangamenter både til barn og voksne i Gausel bydelshus som for eksempel- Fitness, Musikk og bevegelse til barn, Sykurs til voksne, Leseklubb Sandnes Bibliotek, dansekurs til voksne, norskkurs
- og andre kultur- og idretttsarangermenter

Foreningens navn:

iNorge Forening

Antall stemmer:

58

Posisjon:

# 19
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!