Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sandnes Idrettslag i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Sandnes Idrettslag er det største idrettslaget i Sandnes med 1.437 medlemmer per 31.12.2019. Over 600 av disse medlemmene er under 17 år. Idrettslaget har tilbud for sommer- og vinteridretter; alpint, langrenn, friidrett, orientering og mosjon/friluftsliv. Gjennom egne arrangement og gjennom representasjonsoppgaver for laget og for Norge, er laget sine medlemmer gode ambassadører for Sandnes kommune. Spesielt friidrettsgruppa i Sandnes IL med brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen setter både Sandnes og idrettslaget på kartet. De har i flere år hevdet seg i verdenstoppen på mellomdistanse. Men også flere andre utøvere i laget hevder seg nasjonalt.

Foreningens navn:

Sandnes Idrettslag

Antall stemmer:

119

Posisjon:

# 7
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!