Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sandnes innebandy klubb i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Vi er en innebandy klubb i Sandnes med avdelinger på Hana, Trones, Sandved og Sørbø. Vi er en klubb i vekst noe som vi ønsker å fortsette å være. Vi er en klubb for alle, uansett alder og nivå så ønsker vi å ha et tilbud til alle som vil spille innebandy. Vi har lag fra de minste på 5-6 år og helt opp til et eliteserienlag som spiller i eliteserien i innebandy noe vi er veldig stolte av som klubb. Flest mulig, lengst mulig er slag ordet vårt. Vi ønsker å være en arena for alle, hvor man skal ha der kjekt på trening. Vi prøver å starte opp nye lag med 1 klassinger hvert år i våre bydeler Hana, Sørbø, Trones og Sandved. Som eneste eliteserie lag fra Vestlandet har vi også store utfordringer knyttet til alle våre borte kamper i eliteserien som spilles på Østlandet og I Nord-Norge. Vi ser verdien av å ha et eliteserie lag, ungene får forbilder som de ser opp til samtidig som vi bruker eliteserie spillere nedover i klubben for å skape økt engasjement og motivasjon rundt idretten. Så vi ser på det som veldig positivt å ha et eliteserie lag i byen vår så dette er noe vi ønsker å fortsette med i fremtiden.

Foreningens navn:

Sandnes innebandy klubb

Antall stemmer:

62

Posisjon:

# 17
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!