Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sandnes kulturskole Unge Strykere i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Sandnes kulturskole Unge Strykere er et orkester bestående av 50 musikanter i alderen 9-14 år, mange med en flerkulturell bakgrunn. Orkesteret øver fast to timer hver torsdag, i tillegg til å delta på seminarer o.l. Orkesteret vektlegger positiv utvikling for de unge musikerne både musikkfaglig og sosialt, og arrangerer flere gratis, åpne konserter i året, til glede for orkesteret selv og for kommunens innbyggere. Annethvert år reiser orkesteret på turne, sist til Bergen under Festspillene i 2019. Orkesteret er medlem av UNOF (De unges orkesterforbund), og er registrert i Brønnøysundregisteret.

Foreningens navn:

Sandnes kulturskole Unge Strykere

Antall stemmer:

39

Posisjon:

# 30
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!