Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sandnes og Jæren beredskapsforening i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Sandnes og Jæren beredskapsforening skal fremme sosial kontakt med lokalsamfunnet gjennom informasjon og aktiviteter. Vi skal jobbe mot videreutvikling av mannskap, utstyr og høyne kompetansen til mannskapene.
Foreningen skal også fremme medlemmenes ve og vel.
Det skal også opprettes et fond for fremtidige skader, ulykker og eventuelle sykdommer.
Sandnes og Jæren beredskapsforening skal operere på Nord Jæren.

Foreningens navn:

Sandnes og Jæren beredskapsforening

Antall stemmer:

1

Posisjon:

# 62
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. april!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Årets Takk, Sandnes er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. mai. Vi takker alle som har engasjert seg!