Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sandnes Turnforening i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Turnforeningen ble stiftet 3. desember 1890. Sandnes Turnforening er ikke bare byens eldste idrettsforening, det er også den største idrettsforeningen i Sandnes for barn og unge med over 1200 medlemmer under 26 år.

Turn er et fantastisk fundament, både for andre idretter og for et helhetlig, sunt menneske. I tillegg til det brede spekteret av kroppsbeherskelse som trenes, legges det også står vekt på medmenneskelighet, resept og disiplin. Sandnes Turnforening ønsker at så mange som mulig skal få muligheten til å trener turn, både som breddeidrett og toppidrett.

Foreningens navn:

Sandnes Turnforening

Antall stemmer:

126

Posisjon:

# 6
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!