Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe SKA- SMÅKONSERTARRANGØRENE i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

SKA- småkonsertarrangørene er en liten forening som fremmer lokale musikere/band innenfor et bredt spekter av sjangere definert inn under begrepet rytmisk musikk. Måten foreningen gjøre det på er å etablere små intimscener og POPUP arrangement lokalt i Sandnes. Til nå er to forskjellige konsepter prøvd ut; "Kunst & Konsert" og "Versegod sitt ner". Foreningen har allerede arrangert 23 konserter siden 16. november 2016 hvor de fleste er avholdt i "Kjelleren til Leffi" på Varatun gård. Her satser vi å arrangere ca. 10 konserter i året.

Foreningens navn:

SKA- SMÅKONSERTARRANGØRENE

Antall stemmer:

22

Posisjon:

# 35
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. april!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Årets Takk, Sandnes er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. mai. Vi takker alle som har engasjert seg!