Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sverre Sigurdsson Musikkorps i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Sverre Sigurdsson Musikkorpset er det eldste korpset i Sandnes, og et av landets eldste musikkorps! Vi er for tiden rundt 30 aktive medlemmer i alderen 17-70+. Vi rekrutterer unge musikanter fra skolekorpsene i Sandnes, samt voksne som har spilt tidligere. I tillegg til musikalske utfordringer, prioriterer vi det sosiale.

Foreningens navn:

Sverre Sigurdsson Musikkorps

Antall stemmer:

0

Posisjon:

# N/A
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. april!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Årets Takk, Sandnes er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. mai. Vi takker alle som har engasjert seg!