Takk, Sandnes!

Takk, Sandnes!


<Tilbake

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Sviland BMX i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

Sviland BMX klubb ble stiftet høsten 1986 og banen ble bygd på dugnad av ivrige foreldre. Den gang kom nok de fleste fra Sviland men nå dekker vi Hundvåg i nord til Vikeså i sør med aktive ryttere mellom 5 år og 71år! . Vi har fast trening hver Mandag og Onsdag 17:30 til 20:30 og følger skoleruten i Sandnes. Treneren vår er Landslags rytter og regjerende Norges Mester Tore Navrestad. Han har som mål å sykle OL i Tokyo (forhåpentlig neste år). Alle er velkomne hos oss , om du vil satse , eller bare kose deg og bli skikkelig flink å sykle!

Litt historie
Året etter at banen var ferdig i 1988, arrangerte Sviland BMX sitt først Norgesmesterskap, neste gang NM ble arrangert var i 1993 og deretter i 2001. Klubben har siden oppstarten arrangert 3-4 løp i året.

I 2010 startet vi byggingen av den nye banen og i august 2013, offisiell åpning av Velde Arena.

Klubben har hatt et jevnt og stabilt medlemsantall alle disse årene helt fra starten i 1986, i løpet av de siste årene har medlemsantallet hatt en fin økning. Ryttere i klubben som har oppnådd topp plasseringer i løpet av disse årene, de største er:

Europamester 1988 Thor Magnus (Billi) Myklebust
Verdensmester 1991 Sigmund Lutsi
Europamester 1991 Glenn Myklebust
Europamester 1992 Glenn Myklebust
Europamester 1993 Sigmund Lutsi
Europamester 1994 Ken Meland
Europamester 2012 Live Andrea Mikkelsen, sammenlagt over 12 runder, junior damer.
I tillegg til dette har mange av klubbens medlemmer flere Norges Mesterskap og Nordiske Mesterskap bak seg samt mange andre flotte internasjonale plasser.

Foreningens navn:

Sviland BMX

Antall stemmer:

52

Posisjon:

# 21
Design: Fasett       Utvikling: Last Friday

Logg inn med Facebook

Bli med og stem frem det laget eller den foreningen du hører til, eller som du syntes fortjener noe ekstra. Vi velger en vinner blant de tre kandidatene som har flest stemmer. Stem frem til 30. september!

×

Takk for din søknad!

For at dere skal kunne øke sjansen til å vinne 50.000,- ekstra bør dere dele bidraget på sosiale medier. Klikk på delingsikonene på bidragssiden for å dele.

×

Like Sandnes Sparebank?

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på konkurransen. Her finner du også ferske nyheter, synspunkt fra andre kunder, oppdateringer, råd og tips.

×

Takk, Sandnes!

Søknadsfristen er ute! Takk, Sandnes 2020 er stengt for søknader og stemmegivning. Vinneren av ekstrapotten på 50.000 kroner blir annonsert senest 7. oktober. Vi takker alle som har engasjert seg!