Foto: Roy E Jonassen, Bogafjell IL
Takk til alle ildsjeler som gjør noe for andre!

Søkere

Sortering:
 • 10

  Riska speidergruppe

  Riska speidergruppe holder til på Hommersåk. Vår gruppe består av 106 aktive speidere og ledere- Vi har speidere i fra 6 år og oppover. Hovedfokuset vårt er friluftsliv og speiding. Ønsker å utvikle speiderne til å bli selvstendige og ansvarsbevisst.

 • 11

  Lura karateklubb

  Klubben holder til i Luraviken og er landets hovedsete for den største stilartsorganisasjonen innen karate i Norge. Vi har stort fokus på etikette, høflighet, empati, selvutvikling. Styrke selvtillit og tørre og utfordre seg selv innenfor trygge rammer.

 • 31

  Norsk Folkehjelp Sandnes

  Norsk Folkehjelp Sandnes er en frivillig humanitær redningsgruppe, med fagområdet ungdom mellom 13 og 18, søk og redning og førstehjelp. Vi er i beredskap 24/7 for deg og dine når en er kommet bort eller samfunnet trenger hjelp.

 • 977

  På hjul mot mobbing

  Vi er en gruppe familie fedre som tar med oss barn som blir mobbet eller har andre utfordringer I livet som de trenger et avbrekk fra

 • 11

  Parus

  Vi er en frivillig organisasjon som driver en barneklubb for barn med flerkulturell bakgrunn. Vi hjelper både de nye voksne og barn med integrering til lokalt sosialt miljø. Vi har fokus på å studere norsk kultur, kunst og historie på russisk.

 • 37

  Sandnes innebandy klubb

  Vi er en sterk voksende innebandy klubb i Sandnes, vi holder til på Hana, Trones, Sørbø og Sandved. Vi ønsker et tilbud til alle uansett alder og nivå, vi har nå lag for de på 4-5 år til de eldste som er på seniorlag

 • 67

  Julehjelpen Rogaland

  Julehjelpen Rogaland hjelper vanskelig stillte barnefamilier gjennom hele året. 2020 hjelp vi 131 familier med mat å gaver i julen. Det er en økning på 50% fra året før. Antar dette vil øke mye i 2021.

 • 28

  Hjerte for Sandnes

  Hjerte for Sandnes jobber med bekjempelse av fattigdom og inkludering av barn og mennesker med utfordringer. Vi ønsker å løfte dem som trenger litt ekstra hjelp, slik at de kan delta og bli inkludert på flere samfunnsarenaer.

 • 74

  Crux oppfølgingssenter

  Crux oppfølgingssenter i Sandnes er et oppfølgings- og etterverntilbud for mennesker som ønsker endring og et liv uten rus og kriminalitet. Vi ønsker å bidra til nye livshistorier, mestring og livskvalitet!

 • 2

  Sandnes Skiskytterlag

  Vi er en skiskytterklubb som tilbyr skiskyting for unge lovende som ønsker å prøve og drive på med skiskyting. Vår treningsarena er i nye Sandnes Sparebank Arena i Melsheia, som tilbyr flotte rulleskiløyper og skytebane.

 • 30

  Ganddal Skolekorps

  Nå øves det til 17. mai og det blir stas å få spre 17. maistemning på Ganddal! Ganddal Skolekorps tilbyr profesjonell musikkopplæring med dyktige instruktører. Vi deltar i RM for korps, og hvis koronaen vil det, blir det sommertur til Bø i Telemark.

 • 9

  Stavanger Oilers Jenter 2009

  Jente ishockeylag født 2009. Har med jenter fra både Sandnes.Stavanger Randaberg og Sola kommune.