Foto: Roy E Jonassen, Bogafjell IL
Takk til alle ildsjeler som gjør noe for andre!

Søkere

Sortering:
 • 8

  2 save Me

  1 mars åpnet 2 Save Me organisasjon ett dyrevernsenter i Sandnes sentrum.Senteret har som mål å hjelpe både mennesker og dyr. Mennesker som opplever ensomhet og utenforskap finner en trøst med å komme til oss å være sammen med dyrene.

 • 17

  Prestholen Velforening

  Prestholen Velforening jobber for økt trivsel og glede for 15 beboere med nedsatt funksjonsevne, som er bosatt i et bofellesskap på Smeaheia i Sandnes.

 • 42

  Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Stangeland Skole

  Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Stangeland Skole har som formål å arbeide for å skape godt samhold mellom hjemmet og skolen, legge til rette for trivsel og positiv utvikling hos elevene og skape kontakt mellom skolen og lokalsamfunnet.

 • 24

  Sandved Turn

  Sandved Turn(startet 1975) trener i Sandneshallen, Skeiane og Sandved Skole. Vi er over 500 aktive medlemmer, fra 2 år og opp. Idretten heter Troppsgymnastikk og består av tumbling, trampett og frittstående dans, og er en stor innendørs idrett i Sandnes

 • 14

  Ung symfoni, Sandnes kulturskole

  34 musikkglade ungdommer (13-19 år) samles hver tirsdag på Sandnes kulturskole for å spille sammen på fiolin, bratsj og cello. Konserter framføres rundt om i byen med repertoar fra så vel klassiske melodier som filmmusikk, populærmusikk og folketoner.

 • 40

  Sandnes Tennisklubb

  Vi er en liten klubb med ivrige medlemmer som holder til på tennis-banene ved Sandnes stadion. Vårt mål er å få en hall og øke medlemsmassen drastisk, noe vi er godt i gang med.

 • 1

  HTM-Klubben

  Vi driver idag vår virksomhet på Lendeverkstedet Varatun Gård. Vi har følgende grupper. Sølvgruppe-seniorgruppe-knivgruppe-smed gruppe- dreiegruppe-treskjærergruppe-møbelgruppe og modelljernbane gruppe. Se mer om oss på htmklubben.com og på FB htmklubben.

 • 3

  Fureneset Aktivitetssenter for funksjonshemmede

  Senteret består av Grillbygg med utstyr og toaletter, kanoer, boccia-bane, kanorenne, brygge, båt med motor tilpasset funksjonshemmede og parkeringsplass. Web adresse: https://www.fureneset.no/

 • 0

  Hana Idrettslag

  Hana Idrettslag ble opprettet i 1976. Hana IL har både håndball og fotball som tilbud for barn og unge i tillegg til en fantastisk tilrettelagt avdeling. Hana IL er en klubb som jobber for å bygge en bedre fremtid for alle i samfunnet.

 • 143

  Støttesenteret for innvandrere

  Våres mål er å assimilere, kjempe mot depresjon iblant innvandrere og styrke selvaktelse, trygghetsfølelse og fellesskapsfølelse.

 • 5

  VIVA Sandnes Kulturskole Kor

  VIVA er et kor for jenter/gutter i alderen 12 til 18 år. Koret VIVA Sandnes er enestående i sitt slag, har åbent optik og trekker sangere fra alle bydele i Kommunen.VIVA har framhevet Sandnes i nasjonale og internasjonale Kor konkurranser

 • 0

  Skeiene Janitsjar

  Skeiene janitsjar er det nyeste korpset i Sandnes, men de eldste og kanskje også mest erfarne amatørmusikerne. Vi liker å spille variert musikk, og har et spesielt forhold til musikk som er skrevet av Sandnes komponister.